Näin blogin aluksi voisin esitellä itseni.

Olen siis muutaman päivän päästä 14-vuotias tyttö, jonka lempinimen Ventti, rakas ystäväni keksi =) Rakastan Joulua! Joka vuosi tekisi mieli alottaa Joulu aina vain aiemmin. Nyt olis taas kova hinku koristella oma huone kaikella Jouluisella tavaralla. Ikkunaan tosin on jo päässyt tähti ja tonttuverhot. Lipaston päälläkin on jo ihanat pehmotontut <3

Millainen Jouluni on yleensä joka vuosi? Aamulla herään klo 7 ja menen parhaan ystäväni kanssa vaihtamaan lahjat. Otamme yleensä muutaman kuvan ja sitten lähdemme koteihimme katselemaan Joulupukin kuumaa linjaa. 9-10 aikaan otamme kuusen sisään ja alamme koristella sitä. Sitten 11 aikoihin lähdemme mummolle syömään kaikkia Jouluruokia <3 Yleensä siinä klo 14 käymme hautausmaalla ja sen jälkeen lähdemme meille jolloin onkin sitten Joulusaunan vuoro. Viimeiseksi 18-20 välillä jaamme lahjat  =)

Joululahjoja en ole tänä vuonna ehtinyt vielä hankkia eikä vielä ole oikein mitään suunnitelmiakaan mitä kenellekkin ostan. Onneksi on vielä kuitenkin aikaa!